Termeni și condiții

Informații generale

Platforma VIRTUAL CONCERT HALL este administrată de Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești , cu sediul în str. Anton Pann nr. 5, Ploiești, Prahova, CUI 2845842, prin angajații acesteia.

Achiziția produselor virtuale oferă acces limitat în timp la conținutul protejat, pentru 24 de ore de la momentul finalizării procesului de plată (în cazul spectacolelor înregistrate) și pe parcursul zilei calendaristice în care se desfășoară evenimentul (în cazul transmisiilor live). În cazuri punctuale, pentru pachete de spectacole sau în cadrul ofertelor speciale, aceste perioade pot fi extinse și vor fi menționate în descrierile produselor virtuale.

Datorită caracterului produselor virtuale, plata se poate face exclusiv online, prin card de debit sau de credit, prin intermediul procesatorului de plăți Netopia Payments – MobilPay.

Anumite înregistrări sau transmisii live pot fi puse la dispoziția utilizatorilor cu caracter gratuit, ceea ce va implica achiziția unor produse cu preț 0 (zero), fără a mai necesita introducerea datelor cardului pentru comenzile ce conțin exclusiv produse gratuite, însă fiind necesară parcurgerea procesului de comandă și finalizarea acesteia.

În toate cazurile, va fi necesară autentificarea în contul de client existent sau crearea unui cont de client nou, pentru a putea atribui utilizatorului acces la înregistrările și/sau transmisiile live achiziționate, sub titlul de „Abonament”.

Livrare

Spectacolele înregistrate sau transmisiile live disponibile pe site-ul VIRTUAL CONCERT HALL sunt create ca produse virtuale, implicit nu se livrează niciun produs fizic sau descărcabil. După plată veți primi confirmarea pe email atât din partea VIRTUAL CONCERT HALL (pentru plasare comenzii) cât și din partea Netopia Payments – MobilPay (pentru procesarea plății).

Administrare abonamente

Abonamentele pot fi vizualizate și administrate din secțiunea Contul Meu – Abonamente, de unde se poate vedea statusul, data de început și data de expirare a abonamentului. Pentru acces facil, această secțiune este vizibilă pe orice pagină, în antetul site-ului.

Vă recomandăm să nu împărtășiți numele de utilizator, adresa de e-mail și/sau parola cu alte persoane, deoarece nu permitem vizionarea aceleiași înregistrări de pe mai multe dispozitive simultan. Veți fi dezautentificat din cont în momentul în care o altă persoană se autentifică cu credențialele dumneavoastră.

Retur / rambursare

Fiind vorba de produse virtuale, nu se aplică politică de retur deoarece, după finalizarea plății, se acordă acces instant la înregistrări/transmisii live și pot fi vizualizate imediat.

Oferim înțelegere deplină în cazul unor greșeli neintenționate, iar dacă doriți rambursarea unei plăți eronate (comandă dublată, produse dublate), vă rugăm să ne scrieți la adresa administrator@virtualconcerthall.ro.