The Super 4 – World Premiere // Extraordinary Concert – June 15th, 2021

The Super 4 - World Premiere // Extraordinary Concert - June 15th, 2021

Din motive obiective independente de organizatori, concertul extraordinar “The Super 4” a fost amânat ca urmare a Hotărârii 27/03.04.2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență. Evenimentul a fost reprogramat, urmând să aibă loc pe 15 iunie 2021. Biletele deja achiziționate rămân valabile atât pentru prezența fizică în sală cât și pentru vizionarea pe platforma Virtual Concert Hall.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, pe 15 iunie 2021, la “The Super 4”!


Cel mai așteptat concert al lunii aprilie 2021 din România și nu numai va avea loc pe data de 23 aprilie și va fi transmis în sistem live streaming în întreaga lume, de la ora 20:00 (ora României), direct de pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești (România).

Pe băieții de la “The Super 4” i-ați admirat și îndrăgit o dată cu momentele lor unice la X Factor România 2020.

Ei revin într-un concert unic, plin de surprize muzicale și momente emoționante, avându-l ca invitat pe binecunoscutul artist Cezar Ouatu.

Sabba, Aurelio Fierro Jr., Greg Rega și Francesco Boccia sunt 4 dintre cele mai emoționante si spectaculoase voci din Italia ce se reunesc într-un proiect muzical unic, dedicat muzicii italiene și internaționale.

4 voci, 4 stiluri, 4 caractere, 4 biografii complet diferite se îmbină magic, având tot timpul o abordare nouă și modernă a repertoriului muzical.

4 artiști de un înalt nivel muzical și profesional (Aurelio Fierro Jr. fiind 6 ani la rând protagonist în distribuția marelui musical Notre Dame de Paris, Greg Rega câștigătorul talent show-ului “All Together Now” din Italia, Sabba câștigătorul “The Winner Is” difuzat pe Canale 5 Italia și Francesco Boccia, laureat al premiului III Sanremo 2001 și câștigător al festivalului Sanremo în calitate de compozitor cu hit-ul “Grande Amore”- “Il Volo”) propun publicului o nouă abordare muzicală, obiectivul lor fiind acela de a transmite emoție prin intermediul noilor aranjamente muzicale ale binecunoscutului repertoriu italian și internațional din trecut până în prezent. Interpretarea și îmbinarea vocilor lor este inegalabilă oferind publicului emoții de neuitat!

Aceștia sunt unicii, inegalabilii THE SUPER 4!